Forum Regels

Gelieve dit te lezen vóór u registreert!

Dit is het officiële Velbus forum, gemodereerd door Velbus medewerkers. Het doel van het Velbus forum is gebruikers van het Velbus domotica systeem toe te laten elkaar te helpen en nuttige informatie uit te wisselen.

Dit forum bestaat enkel en alleen om huidige en toekomstige Velbus gebruikers te ondersteunen. Berichten die het gebruik van een concurrerend product of platform suggereren of hiervoor reclame maken zijn niet geschikt voor dit forum. We behouden ons het recht voor om dergelijke berichten en discussies te wijzigen / verwijderen naar eigen goeddunken.
**
GEEN OBSCENE TAAL OF INHOUD
GEEN PERSOONLIJKE BELEDIGINGEN OF AANVALLEN
GEEN ILLEGALE INHOUD OF SUGGESTIES
GEEN RECLAME/SPAM
**

  • Gebruik de zoekfunctie voordat je een bericht plaatst. De kans is groot dat je vraag al beantwoord is. Je kan ook veel informatie vinden op de [Velbus website] (http://www.velbus.eu), in het bijzonder de product en support pagina’s.
  • Blijf bij het onderwerp. Vragen die niet passen bij een bepaald onderdeel van het forum kunnen verplaatst, geblokkeerd of verwijderd worden
  • De officiële taal in deze categorie is Nederlands.
  • Velbus behoudt zich het recht voor om alle inhoud te verwijderen die als ongepast beschouwd wordt.

Wanneer je je registreert, zal een bevestigings e-mail naar je adres worden gestuurd. Gelieve te klikken op de link in deze e-mail om uw account te activeren en het registratieproces te voltooien (dit dient ook als een controle om uw e-mail adres te controleren). Als je de activatie e-mail niet krijgt, is er veel kans dat uw spamfilter de e-mail heeft opgevangen.

Dit forum is gebaseerd op [Discourse] (http://www.discourse.org/), dus als je je wilt verdiepen in de mogelijkheden, vind je daar meer informatie.