Homecenter configureren

Iemand een idee waar ik de homecenter configuratie-software kan downloaden?

image

image

Voor vragen over Home Center kan je eigenlijk best terecht bij Stijnen Solutions zelf, ontwikkelaar en verdeler van Home Center. (www.homecenter.be)

Om de Windows Client te downloaden, kan je inloggen op je Home Center via een browser, en daar in Settings > Downloads het setup bestand downloaden. Dat komt dan altijd perfect overeen met de versie van de software op je server, aangezien het bestand ook van dezelfde server gehaald wordt.

het is wel jammer dat velbus geen eigen homecenter heeft .
krijg mijn homecenter van stijnen solution niet geconfigureerd en als je een mail stuurt krijg je als antwoord dat je u moet wenden naar de installateur . maar het gaat hier om een doe het zelf installatie .
dus een module van +/- 600€ die maar voor de helft werkt .

De eerste lijn support is inderdaad uw verkooppunt. Heb je al contact genomen met hen?

Als ze je daar niet kunnen helpen, kan je ons dan mailen waar je de Home center module gekocht hebt? Laat ons ook in de mail weten wat er exact niet lukt.

We zijn momenteel bezig een online training samen te stellen die DHZ en installeurs helpen om het beste uit Home center te halen: https://www.homecenter.be/start
Start gerust de basis training, misschien helpt dit je al op weg.

Beste Luc, hier inderdaad net het zelfde. Deze is bijna ons nu een jaar half in gebruik. Meer problemen dan wat anders. Nu sinds vorige week terug geen verbinding. Server nergens meer terug te vinden in het netwerk. En idd dezelfde reactie van Stijnen. Contacteer je installateur…