"poets"-toets / vergrendeling voor schoonmaak

Hey

kent iemand een makkelijke manier om de (glazen) bedieningspanelen te vergrendelen voor schoonmaak?

door deze af te vegen met zeem (intens :slight_smile: ) sloeg screen bediening tilt (=> bediening van zonnescreens up/down werkt plots niet meer verlichting met zelfde bediening wel nog), voorstel om dit te fixen? acties met rolluikmodule verwijderen en opnieuw instellen?

alvast dank voor uw reactie

met vriendelijke groeten

Frederik

De glazen bedieningsmodules met OLED scherm (VMBGPOD) kan je vergrendelen gedurende 1 minuut door lang op LINKS of RECHTS te drukken (de horizontale lijnen links en rechts van het display).

Je kan ook ergens een knop naar keuze programmeren die alle andere knoppen vergrendelt/ontgrendelt. Deze kun je dan gebruiken wanneer je schoonmaakt.

Het is zeer vreemd dat de acties in de war zouden geraken door bediening of schoonmaken. Inderdaad eventueel de module in kwestie eens opnieuw schrijven, mocht dat nodig zijn.

Hoe programmeer je zo een knop die alle andere knoppen vergrendelt/ontgrendelt?

Anthony, hiervoor kan je gewoon acties creëren met als oorzaak de knop die je indrukt, en als gevolg de te vergrendelen / ontgrendelen knoppen. De actie zelf is dan “vergrendel of ontgrendel kanaal”. Een eerste maal drukken zal de knoppen vergrendelen, een tweede maal ontgrendelen, enz…